פיתוחים חדשים בתחום המזון | המכללה האקדמית תל חי

פיתוחים חדשים בתחום המזון

מה חדש ?

פיתוחים חדשים בתחום המזון

רביעי, 20 מאי, 2020

על טעם וריח אסור להתווכח, או אולי כן?
האם אפשר ללמד מכונות לטעום כמו בני אדם?
ומה עם מרקם? איך מסבירים למכונה את ההבדל החשוב בין תפוח קמחי לתפוח שמתפצח בפה?

ד"ר אופיר בנימין מהמכללה האקדמית תל-חי בכתבה מרתקת על מקומן של מכונות בבחינת טעמים ומרקמים ועל פיתוחים חדישים בתחום המזון, כי FOODTECH זה כאן!

             אופיר בנימין