.B.A במדעי התזונה ומדעי המזון | המכללה האקדמית תל חי

.B.A במדעי התזונה ומדעי המזון

.B.A במדעי התזונה ומדעי המזון
  • .B.A במדעי התזונה ומדעי המזון

.B.A במדעי התזונה ומדעי המזון

השילוב מעניק יתרונות בכל הקשור לתזונה, תהליך יצור המזון, חדשנות במזון וטכנולוגיות המתאימות למציאות המשתנה. הלימודים מקנים כלים אשר מאפשרים בין היתר התמודדות עם סוגיות הקשורות להשפעה על אנשים, בכל הקשור לתהליך המזון- מהייצור שלו, השימור והאיכות שלו ועד השלב בו מגיע לאדם הביתה ומשפיע על התזונה שלו ובריאותו. 

 

התוכנית כוללת: 

הצטברות הידע בתחום מדעי התזונה ומגוון אפשרויות היישום, הופכים את החוג למדעי התזונה לאחד החוגים המבוקשים בשוק בכלל, ובתל-חי בפרט. המכללה האקדמית תל-חי הינה בן המוסדות הבודדים המלמדים תואר .B.Sc במדעי התזונה ובין הראשונים ללמד את התחום.
תכנית הלימודים הייחודית בתל-חי מיועדת להכשרת תזונאים קליניים. בסיום התואר על הסטודנט לבצע סטאז' בכדי לקבל את ההכשרה כדיאטן קליני, ולהשפיע על אנשים: על תזונתם, בריאותם ואיכות חייהם. 

תחום המזון עבר שינוי עצום במאה ה-21, ובייחוד בשנים האחרונות. אנו עדים להמון חדשנות, שילוב טכנולוגיה ומחשוב על מנת להתאים לעולם המשתנה במהירות. מכללת תל-חי גאה להוביל תחום לימודים חדש וייחודי המתמקד בתחום המזון, עם חיבור ישיר לתעשייה ותמיכה ביזמות, פרקטיות של מזון ופיתוח מוצרים תוך כדי הלימודים. 

סגל החוג המצוין, מעביר ידע רב לסטודנטים: שלבי יצור המזון השונים כולל יצור מזון מחומרי גלם חדשניים, שיפור איכות המזון, הארכת חיי מדף של פירות וירקות, ייצור ושימוש במזון פונקציונאלי, טכנולוגיות עיבוד מזון וקביעת האיכות הסנסורית של מזון.

השילוב בין שני החוגים מאפשר ראייה רחבה ועמוקה יותר על המתרחש בכל התהליך מרגע ייצור המזון ועד הגעתו לצלחות של כולנו. תכנית הלימודים כוללת למידה בחוג למדעי התזונה במשך שלוש שנים והשלמת שנה נוספת במדעי המזון לקבלת ה.B.A המשולב.

הבוגרות והבוגרים שלנו: 

בסיום התואר ישנה אפשרות להמשיך לתואר שני, במדעי התזונה בתל-חי, או בתחומים מדעיים שונים.